KindermeZZo

PlaatsNazorgcentrum IntermeZZo
Datum
start26 september 2018 om 14:00
eind26 september 2018 om 16:00
OmschrijvingOp woensdagmiddag 26 september vindt de eerste kindermiddag plaats bij KindermeZZo. De kindermiddag is bedoeld voor kinderen die opgroeien in een gezin waar kanker speelt. Bij (groot)ouders, broertje of zusje. Van 14.00-16.30 uur kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd gezellige en leuke activiteiten beleven. Ontmoeting met andere kinderen in dezelfde situatie is vanzelfsprekend. KindermeZZo is gevestigd in Zwolle en is toegankelijk voor kinderen uit de wijde regio.

Er wordt een ontdekkingscircuitje gedaan om elkaar en KindermeZZo te leren kennen. Spelen, een spelletje, iets creatiefs en iets lekkers staan op het programma. Kinderen kunnen hun beste vriendje of vriendinnetje meenemen. De volwassene die het kind brengt, kan blijven voor een gesprek en een kopje koffie, maar later weer ophalen mag ook.

Wat is KindermeZZo?
KindermeZZo biedt kinderen in de basisschoolleeftijd een veilige en fijne plek om te ontspannen. Kanker bij één van de ouders, een broertje of zusje, of de (oppas)oma of opa, ontregelt de gezinssituatie. Kinderen voelen zich vaak alleen staan of ervaren spanning. Bij KindermeZZo kunnen kinderen even los komen en tegelijk herkenning vinden bij elkaar, met of zonder woorden, in sport en spel. Ze worden begeleid door volwassenen bij creatieve, sportieve en ontspannende activiteiten.
Meer informatie: www.kindermezzo.nl
KindermeZZo maakt deel uit van IntermeZZo, het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten.
Aanmelden: Nazorgcentrum IntermeZZo, Dokter Van Thienenweg 1A Zwolle, bereikbaar opwerkdagen: (06) 53 76 71 45.