Overtuigend spreken

Plaats Stadkamer Centrum
Datum 28 september 2018 om 13:00
Omschrijving De Online Speech Academy uit Zwolle organiseert samen met Marije Wielenga, Nederlands Kampioen Speechen 2017, een gratis masterclass ‘Overtuigend spreken volgens Griekse wijsheid’. Het evenement vindt plaats in De Stadkamer in Zwolle op vrijdag 28 september van 13 tot 14:15 uur.

Wielenga laat je beseffen dat je veel vaker mensen wilt overtuigen dan je denkt. En geeft handvatten om hier succesvoller in te zijn. Ben jij bekend met overtuigingstechnieken? En kun je anderen makkelijk meekrijgen met jouw standpunten?
In de Griekse oudheid had Aristoteles al een duidelijke visie op de kunst van het spreken. Zijn technieken worden vandaag de dag nog steeds wordt toegepast in grootse speeches, zoals die van Obama. Wielenga geeft je dit theoretisch kader mee samen met praktische tips voor de toepassing hiervan in jouw praktijk.
De masterclass is een onderdeel van een betaalde training van de Zwolse Marije Wielenga. Met haar Online Speechacademy helpt zij professionals en ondernemers in 3 maanden tijd om beter en authentieker te presenteren. Uniek aan haar training is de combinatie van online- en offline leren en het gebruik van Virtual Reality. Wielenga is naast presentatietrainer ook dagvoorzitter.
Belangstellenden kunnen hier terecht voor meer informatie en het bestellen van een kaartje: https://www.marijewielenga.nl/masterclass-overtuigend-spreken-volgens-griekse-wijsheid/. Inloop is vanaf 13 uur, om 13:15 uur begint de Masterclass.