Nieuwe oefenruimtes

Plaats Grandesco Music
Datum 20 oktober 2018 om 12:30
Omschrijving Op 20 oktober opent Grandesco Music twee nieuwe oefenruimtes aan de Grote Voort in Zwolle. De oefenruimtes zijn onderdeel van de nieuwe locatie van de muziekschool. De locatie is mogelijk gemaakt in samenwerking met de Creatieve Coƶperatie en Jansen Vastgoed.

Programma
Ronald Mulder (schaatser en leerling van het eerste uur) zal de officiƫle opening verrichten om 13:00 uur en daarna heeft iedereen de mogelijkheid om de ruimtes te bekijken. Daarnaast zullen docenten van de school in de middag proeflessen verzorgen. De deur is open vanaf 12:30.

Flinke klus
De afgelopen maanden is er hard gewerkt om dit project van de grond te krijgen. Doormiddel van crowdfunding is de financiering van de twee oefenruimtes gelukt en er is in juli begonnen met de bouw. De twee ruimtes zijn gebouwd door een akoestisch specialist in samen werking met een allround aannemer. Nadat enkele bands de ruimtes hebben getest, zijn de ruimtes per 1 oktober in gebruik genomen. De nadruk ligt op sfeer en kwaliteit.

Uitbreiding
De muziekschool Grandesco Music was al langer op zoek naar een nieuwe locatie. Het aantal leerlingen neemt toe en er was behoefte aan meer ruimte. Daarnaast is de nieuwe locatie ook goed te bereiken met de auto en is alles op de begane grond.

Meer info?
Voor meer informatie over de oefenruimtes ga je naar oefenruimteinzwolle.nl of naar grandescomusic.nl