Sterker naar Werk

Plaats Stadkamer
Datum
start 18 oktober 2018 om 09:00
eind 18 oktober 2018 om 14:00
Omschrijving Werk zoeken is vaak vermoeiend en frustrerend, daar kun je alle hulp bij gebruiken. Daarom organiseren Stichting Voor Elkaar Zwolle, Arbopositief, de Gift City en Stadkamer op 18 oktober het evenement “Sterker naar Werk”. Hier krijgt men meer bagage om van de zoektocht naar werk een succes te maken. Met inspiratie om door te gaan en kennis en vaardigheden die je verder kunnen helpen. De activiteit vindt plaats in Stadkamer centrum.

Op zoek naar een baan, maar wil je eens kijken waar nu echt je kracht ligt? Kom je tijdens een sollicitatiegesprek (voor je gevoel) niet goed uit de verf? Kun je inspiratie gebruiken na de zoveelste afwijzing. Voor dat alles en meer kan men voor de Sterker naar Werk special op donderdag 18 oktober terecht. Op deze dag staan 5 workshops op de planning over kerntalenten, solliciteren, presenteren met virtual reality, LinkedIn en veerkracht. Er is een informatiemarkt en als afsluiting een netwerklunch.

Sterker naar Werk is van 9.00-14.00 uur bij de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes in Zwolle. Entree is 5 euro, dit is inclusief koffie, thee en lunch. Graag vooraf aanmelden. Het volledige programma staat op voorelkaarzwolle.nl/sterker-naar-werk. Hier kan men zich ook aanmelden en intekenen voor de workshops.