"De man met het stenen hart"

Plaats het theater van ZZUit
Datum 24 oktober 2018 om 15:00
Omschrijving In het theater van ZZUit (Zwolle Zuid Uit) wordt in de herfstvakantie een prachtige kindervoorstelling (6-12) jaar gegeven.
Garage TDI speelt "De man met het stenen hart", een verteltheatervoorstelling over empathie, communicatie, emoties en onverschilligheid. Een vertelling met 2D figuren in een miniatuur coulissen decor, geïnspireerd op middeleeuwse schilderijen.
In het kort: Hans woont met zijn moeder , de koe en de geit in een schamele hut in het bos. Ze zijn arm maar gelukkig en tevreden. Daar komt verandering in als achtereenvolgens de geit, de koe en zijn moeder sterven...... Meer informatie over deze en andere voorstellingen is te vinden op www.zzuit.nl.

Deze kindervoorstelling is voor €7,50 p.p. inclusief limonade op woensdag 24 oktober om 15.00 uur te zien in het theater van ZZUit. Dit is te vinden in het Multifunctioneel Centrum SIO, Thorbeckelaan 2 in Zwolle. Kaarten zijn te reserveren via info@zzuit.nl of via de Zwolse Theaters. Vanaf drie kwartier voor de voorstelling zijn er eveneens kaarten aan de zaal te verkrijgen.
Ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig.