ArtEZ strijkersensemble

Plaats Stadkamer
Datum 19 oktober 2018 om 12:15
Omschrijving Elke derde vrijdag van de maand brengen studenten van het conservatorium van ArtEZ een programma van (licht)klassieke muziek in Stadkamer Centrum (Zeven Alleetjes 1a, Zwolle). Vrijdag 19 oktober speelt het strijkersensemble onder leiding van Sarah Kapustin.

ArtEZ strijkersensemble
Het ArtEZ Strijkersensemble werkt in projecten toe naar concerten. Het ensemble bestaat uit viool-, altviool-, cello- en contrabas-studenten van het ArtEZ Conservatorium.

Op het programma van het lunchconcert staat van Gustav Holst de St Paul’s suite en van Béla Bartók een selectie uit Vier kleine Tanzstück en Sechs Ungarische Volkslieder.

Sarah Kapustin
Haar muzikale activiteiten brachten haar reeds naar Noord- en Zuid Amerika, Europa, Azië en Australië, in uitvoeringen als soliste en in kamermuziek. Zij heeft prijzen en eervolle vermeldingen behaald tijdens talrijke concoursen. Sinds 2011 is Sarah hoofdvakdocent viool aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Verder is Sarah Concertmeester van het Noord Nederlands Orkest, hoofdvakdocent viool aan het Conservatorium van Amsterdam en Kamermuziekdocent aan het Prins Claus Conservatorium (Groningen).


Het lunchconcert begint om 12.15 uur (zaal open vanaf 12.00 uur).

De toegang is gratis. Het volgende lunchconcert vindt plaats op vrijdag 17 november.