Peppergym

Datum
start 24 oktober 2018 om 16:30
eind 24 oktober 2018 om 17:30
Omschrijving Gezond sporten met een hoge funfactor: Peppergym introduceert sportzones voor de jeugd
Veilig sporten, gezond bewegen en volop plezier zijn de belangrijkste ingrediënten van de Pepper Playzone. Een vernieuwend sportief concept binnen het Zwolse Peppergym met volop aandacht voor gymnastics, fitness, educatie en voeding voor kinderen van 9 t/m 12 jaar met als belangrijkste motto: ‘Play, have fun and let’s go!’
Playzone
“Met de Pepper Playzone bieden we een veilige sportomgeving voor kinderen”, vertelt Peppergym’s Dirk van de Worp. “We behandelen alle sport-elementen en staan spelenderwijs stil bij een gezonde(re) levensstijl. Bewegen moet vooral leuk zijn. Daarnaast is het goed om te weten waarom je iets doet. De Playzone is ‘the place to be’.” De Pepper Playzone, onder leiding van een gecertificeerde trainer en kinderverpleegkundige (BIG-geregistreerd), is er elke woensdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur.
Boxzone
“Voor jongeren die willen werken aan hun conditie en kracht introduceren we de Boxzone” vervolgt Dirk. “Kickboksen is een vechtsport, bij Peppergym zien wij kickboksen als een perfect spel(sport) voor het ontwikkelen van weerbaarheid en als middel voor zelfverdediging. Boksen is goed voor het aantoonbaar verbeteren van je zelfvertrouwen, het opbouwen van kracht en conditie, beter contact maken, omgaan met discipline en respect, het aanleren van nieuwe vaardigheden en bovenal plezier.” De Boxzone is evenals de Playzone op de woensdagen van 16.30 tot 17.30 uur voor kinderen van 12 t/m 15 jaar.
Sportschool
Peppergym is geen standaard-sportschool maar een uniek concept voor alle leeftijden met een divers sportaanbod en voedingsadvies in een eigentijdse en relaxte omgeving. De personal trainers richten zich op de relatie met de sporter en delen volop kennis ervaring. Peppergym wil je helpen om (weer) in beweging te komen en te blijven, te sporten of als je vastloopt met je voeding. Personal trainers met oprecht persoonlijke aandacht. Wil je meer weten check www.peppergym.nl.
Meedoen
Wil je meedoen met de Playzone, de Boxzone (de kosten bedragen € 30,00 per maand) of een persoonlijke training stuur dan een mail naar meedoen@peppergym.nl.