Forumavond

Plaats het supporterscafé
Datum 25 oktober 2018 om 19:30
Omschrijving Zwolle - Op donderdag 25 oktober organiseert de Supportersclub voor haar supporters weer de forumavond met spelers, staf en directie van PEC Zwolle.
Op deze avond is er de gelegenheid om al je vragen te stellen tijdens een aantal vragenrondes. Natuurlijk is het tussen de vragenrondes ook mogelijk om een praatje te maken of op de foto te gaan met je favoriete spelers.
Op deze avond zullen onze spelers natuurlijk aanwezig zijn met onder andere Mickey van de Hart, Kingsley Ehizibue, Bram van Polen, Mike van Duinen, Vito van Crooij, Clint Leemans, Sepp van de Berg en Rick Dekker.
Behalve spelers, zullen ook voorzitter Adriaan Visser, trainer John van ‘t Schip en Gerard Nijkamp plaatsnemen achter de tafel om vragen te beantwoorden.
De avond staat net als vorige editie onder leiding van Gerjos Weelink.
Iedere supporter of geïnteresseerde van de club is van harte welkom. Dus bedenk alvast welke vragen je wilt stellen en kom op donderdagavond 25 oktober naar het Heineken Supporterscafé in het stadion. Aanvangstijd is 19.30 uur en het supporterscafé is open vanaf 19.00 uur.
Kun je niet aanwezig zijn, dan is er de mogelijkheid je vragen schriftelijk te stellen. Stuur een mail naar: info@pec.nu