Beweeg en Ontdek Marslanden

Plaats voetbalvereniging SV Zwolle
Datum 8 november 2018 om 15:15
Omschrijving Zit je in groep 1, 2, 3 of 4 op de basisschool? En weet je nog niet welke sport je wil gaan doen? Geef je dan op voor ‘Beweeg en Ontdek Marslanden'. Bij Beweeg en Ontdek maak je kennis met verschillende sporten zoals: voetbal (SV Zwolle), korfbal (KV Oranje Zwart), rugby (Rugby Club Zwolle) en tennis (TV PAF).

Van iedere vereniging zal er een trainer aanwezig zijn bij de betreffende sport. De oefeningen worden aangeboden door trainers, de verenigingscoach van Sportpark Marslanden en studenten van Sport & Bewegen Landstede.

Het doel is om kinderen op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met verschillende sporten, zodat iedereen na het blok ‘Beweeg en Ontdek’ een keuze kan maken voor een eventuele sport om in door te gaan. Mocht een keuze maken nog erg lastig zijn, dan is langer deelnemen aan ‘Beweeg & Ontdek’ uiteraard ook mogelijk!

Vanaf donderdag 8 november starten we weer met een nieuw blok. De activiteiten worden iedere donderdagmiddag van 15:15 uur tot 16:00 uur op het kunstgrasveld van voetbalvereniging SV Zwolle aangeboden. De activiteiten worden zoveel mogelijk buiten aangeboden, maar bij heel koud en nat weer, zoeken we een alternatieve oplossing.

Het blok zal bestaan uit 7 lessen en de kosten hiervoor bedragen €35,- (€5,- per les, inclusief ranja, koffie/thee voor ouders en professionele begeleiding). De kosten kunnen gepind worden of met een factuur worden voldaan. De inkomsten komen ten goede aan de sportverenigingen.

Aanmelden kan via het mailadres: verenigingscoach@sportparkmarslanden.nl of bel naar
06 – 42 62 79 33 en stel uw vragen aan Bram van Bessen.