Gare Du Nord

Plaats Hedon
Datum 22 november 2018 om 19:30
Omschrijving De succesvolle band Gare Du Nord komt op donderdag 22 november voorlopig voor de laatste keer in Hedon spelen. Met een uitgebreide tour neemt de band dit najaar voorlopig afscheid van het Nederlandse podium. Na ruim tien jaar onafgebroken toeren kiest Gare Du Nord in 2019 voor een sabbatical year en is deze show in Hedon voorlopig de laatste kans de band te zien spelen.

Het optreden staat in het teken van het tienjarig jubileum van het succesalbum Sex 'n' Jazz. Gare Du Nord zal dit album, aangevuld met nieuw materiaal dan ook volledige live en integraal spelen. “Dat wordt "nog één keer knallen en dan een sabbatical!", aldus Gare Du Nord. Seks ‘n’ Jazz is het best verkochte Nederlandse jazz album ooit en kreeg in totaal drie keer de platina status. Deze tour is voorlopig de laatste van Gare du Nord: "Om al die creatieve ideeën die tijdens het non-stop toeren zijn blijven liggen eens rustig uit te werken", aldus Gare du Nord. Kaarten zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GARE DU NORDLocatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 22 november

Open : 19:30 uur

Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 22,00


De kaartverkoop voor dit optreden is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.