Experiment&Ernst

Plaats Odeon
Datum 4 december 2018 om 20:00
Omschrijving Op dinsdagavond 4 december gaan we praten over het Cultuurprofiel van regio Zwolle, dat afgelopen donderdag (1 november) openbaar werd. De afgelopen periode is hard gewerkt aan het profiel en wethouder Monique Schuttenbeld wil de resultaten graag met ons delen. Dit document is een vertrekpunt waarop wij je uitnodigen om hierover mee te praten. Of je nou in de cultuursector werkt, of in een andere sector.

Samen met de culturele partners, provincie Overijssel en Regio Zwolle formuleerde de gemeente de kernwaarden en ambities voor het cultuurbeleid van de regio voor de samenwerking met het Rijk. De onderscheidende kernwaarden voor de cultuurregio Zwolle zijn Experiment en Ernst. Experiment staat voor het zoeken naar nieuwe wegen, ruimte, spelen en de durf om te mislukken. Zonder experiment is er geen vernieuwing. Ernst staat voor de innerlijke wens en continue zoektocht naar inhoud, ‘waarheid’ of de kern. De cultuurinstellingen en makers staan op de schouders van en bouwen voort op het cultureel erfgoed.

Op 4 december hoor je wat het Profiel Stedelijke Cultuurregio Zwolle inhoudt, en kun je meepraten over het vervolg. Wie wil wat doen en wat is daarvoor nodig? Wij horen graag wat jij denkt!

Kortom, het belooft een interessante avond te worden, waarbij jij niet bij mag ontbreken. Noteer 4 december in je agenda (20:00 - 22:00 uur) en kom naar de Hemminkzaal in Odeon.

Wanneer: dinsdag 4 december
Tijd: van 20:00 tot 22:00
Waar: de Hemminkzaal van Odeon [Blijmarkt 25]