Jan Rot

Plaats SIO
Datum 14 december 2018 om 20:15
Omschrijving Jan Rot is op dit moment misschien wel de beste tekstdichter van Nederland. Die taal lijkt van elastiek. Hij maakt het onmogelijke mogelijk. Zijn nieuwe album is verreweg het beste wat hij ooit heeft gemaakt, het heet ‘Magistraal’ en daar is geen woord te veel bij gezegd.
Jan Rot speelt  het beste van zijn albums Stop de tijd en Magistraal. Maar ook nummers uit de jaren negentig. Hij brengt Nederpop, Beatles, Stones, Elvis, Springsteen en Bach.
Ook zijn eigen liedjes mogen er zijn. Boudewijn de Groot roemt Jans Schout bij Nacht als een van de mooiste NL-albums ooit. En wat dacht je van dat ontroerende lied over zijn moeder, waarmee hij in 2016 de Annie MG Schmidtprijs won... 
Op vrijdag 14 december komt Jan solo naar Zwolle Zuid met “Het Beste”.
Verbluffende vertalingen, geweldig gezongen en heerlijk muzikaal.
We zijn ongelooflijk trots deze zanger, vertaler en verhalenverteller uit de top van de Nederlandse podiumkunsten te mogen ontvangen in ons bescheiden buurttheater ZZUit. 
Welkom op vrijdag 14 december om 20.15 uur in Multifunctioneel Centrum SIO, Thorbeckelaan 2 in Zwolle. Reserveer nu vast je kaarten à €12,50 (incl. drankje) via info@zzuit.nl, of via de Zwolse Theaters. Een beperkt aantal kaarten is nog aan de zaal verkrijgbaar. Ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig.