Hoe word ik miljonair (en word ik dan gelukkig)

Datum 16 december 2018 om 15:00
Omschrijving Als je nou heel veel geld hebt, ben je dan ook meteen gelukkig? Of gaat dat helemaal niet zo? Dat gaan we uitzoeken op zondag 16 december bij Club Cele Jong, voorafgaand aan de voorstelling De Vrekkin van Het Nationale Theater. Aan de hand van drie video’s gaan we het hebben over geld, rijkdom en gelukkig zijn. Heb je (heel veel) geld nodig om gelukkig te zijn?

Voor deze editie van Club Cele Jong, voorafgaand aan de voorstelling De Vrekkin, werkt Club Cele Jong samen met Het Nationale Theater. Maak je klaar voor een spannend gesprek! Niet zomaar rijk, nee, superrijk. Wie wil dat nou niet? Voorafgaand aan De Vrekkin kun je samen met je broer, zus, vader, moeder, opa of oma meedoen met het kindercollege Hoe word ik miljonair? En word ik dan gelukkig? Speciaal voor Het Nationale Theater maakte vlogger en YouTuber Sterre Koning een vlog over de vraag: maakt geld gelukkig? Aan de hand van drie video’s ga je samen met Tess Grevink van Het Nationale Theater in gesprek over geld, rijkdom en gelukkig zijn.

Club Cele zet de stad in beweging. Maar wie heeft de toekomst van die beweging? Juist, jongeren! Daarom is Club Cele Jong in het leven geroepen: we gaan samen met jou in gesprek over onderwerpen die binnen en buiten schooltijd spelen. We gaan op zoek naar nieuwe ontmoetingen, leuke onderwerpen en nieuwsgierigheid. Doe jij ook mee? Kom dan naar Club Cele Jong!

Club Cele Jong Presenteert: Hoe word ik miljonair (en word ik dan gelukkig)? vindt plaats op zondag 16 december om 15.00 uur in de Rabo Foyer van de Zwolse theaters [Blijmarkt 25].

Club Cele is een dynamische ontmoetingsplek voor verrassende verbindingen. Elke dinsdag is er een programmering: van stadsgesprek tot theatercollege en van Café 02 tot VPRO Tegenlicht Meet Up. Hier kunnen inwoners van de brede regio Zwolle wekelijks terecht om informatie en inspiratie te halen én te brengen. Zij ontmoeten elkaar op basis van thema's, onderwerpen en interessegebieden en enthousiasmeren elkaar om samen te aan de slag te gaan. Club Cele zet de stad in beweging en is het vertrekpunt van idee naar realisatie.