Simpley Jesus

PlaatsIJsselhallen
Datum
start22 april 2019 om 11:00
eind22 april 2019 om 16:00
OmschrijvingTekortschieten in tijd met God. Het gevoel hebben niet geestelijk genoeg te zijn. Het zijn gedachtes die velen niet vreemd zijn. Wellicht dat sommige geloofshelden zelfs hebben geïnspireerd en tegelijkertijd het gevoel geven niet aan hun maatstaven te kunnen voldoen. Je wilt zijn als Jezus, maar er ligt een juk op je dat je niet kunt dragen! Gelukkig is er in Gods Koninkrijk ruimte om te groeien, fouten te maken en beter te worden. Om dingen te accepteren zoals ze zijn. Want het leven is een reis, die niet alleen uit hoogtepunten bestaat. Geef jouw reis met Jezus een nieuwe impuls. Hij leeft. In jou en in mij. Het is tijd voor Simply Jesus!

Stichting Go and Tell heeft de missie om de wereld te vertellen over Zijn liefde. Van Pakistan tot Afrika en Nederland, overal is Jezus de boodschap. Uniek in eigen land is het evenement Simply Jesus. Het is een uitdaging om als gelovige bij de eenvoud te blijven van wat je gelooft. Maar juist die eenvoud draagt bij aan een laagdrempelige sfeer waarin iedereen zich thuis en veilig voelt. Niet alleen zij waarvoor geloven een vanzelfsprekendheid is, maar ook zij die nog zoekend zijn en met tal van vragen rondlopen. Simply Jesus is zo’n plek waar de deur openstaat. Voor iedereen. Want geloven IS voor iedereen. Hier dringen liefde en waarheid door tot harten.

‘Jong in het geloof, of al jaren vastberaden.
Vol antwoorden, of juist zoekende met veel vragen.
Simply Jesus is voor iedereen.’

David de Vos, oprichter van Stichting Go and Tell: ‘God heeft een prachtige boodschap gegeven waarvan ik weet dat dit een boodschap is voor het land en harten zal raken. Ieder jaar zoeken we Gods leiding voor de inhoud van zo’n dag. Op het event zelf zie je dat dan heel mooi samenkomen. Keer op keer zijn we daarvan onder de indruk!’

Programma
David zelf zal een bemoedigende boodschap brengen. Samen met Gert van der Vijver, bekend als ‘De Zandtovenaar’, belooft dat uniek, dynamisch en vooral beeldend te worden. Een prachtig kinderprogramma zorgt ervoor dat ook de jongste generatie de boodschap van Jezus op een pakkende en begrijpelijke manier krijgt gepresenteerd. Daarnaast is er tussen de diensten een belevingsplein met allerlei gave belevingen en activiteiten. Meer details van het programma worden de komende maanden onthuld op de website en social media.

Tickets
Je bent welkom op tweede paasdag (22 april 2019) van 11.00 tot 16.00 uur in de IJsselhallen in Zwolle. Kaarten voor Simply Jesus zijn te koop via de website van Go and Tell: www.goandtell.nl/simplyjesus. Hier kan je tevens terecht voor meer informatie over het programma. Tot 1 maart 2019 geldt zelfs een vroegboekkorting van wel 40%!