Open Huis DIFF Dance Centre

Datum
start 23 januari 2019 om 18:00
eind 23 januari 2019 om 21:00
Omschrijving Vanaf het schooljaar 2019 – 2020 introduceert het CSE voor ambitieuze dansers CSE Dans. DIFF Dance Centre gaat de trainingen verzorgen bij DIFF Dance Centre aan de Middelweg in Zwolle.

Binnen het programma van CSE Dans worden drie ochtendtrainingen per week besteed aan dans onder leiding van gekwalificeerde dansdocenten van DIFF Dance Centre. Op deze momenten komen de disciplines ‘klassiek ballet, jazz/ urban en modern’ aan bod. Daarnaast krijgen de dansleerlingen ook praktische en theoretische ondersteuning. Dat betreft algemene kracht-, lenigheid- en coördinatietraining, maar ook kennisoverdracht op gebied van prestatiegedrag, inspanningsfysiologie, voeding en ethiek. Open Huis Op woensdag 23 januari houdt het Centre for Sports & Education (CSE) van 18.00 tot 21.00 uur Open Huis voor talentvolle sporters met de ambitie om de top te bereiken.

Naast de huidige sporten atletiek, basketbal, bmx, golf, hockey, hippische sport, judo, sportacrobatiek, squash, tafeltennis, tennis, volleybal, waterpolo, wielrennen, voetbal, vrouwenvoetbal en zwemmen is er ook uitgebreide aandacht voor dans. Tijdens het Open Huis gaan trainers, docenten en leercoaches in op het sporttechnische, sportondersteunende en het onderwijsprogramma van het CSE. Het Open Huis is in het gebouw van het CSE aan de Boerendanserdijk 2a (naast PEC Zwolle). Word jij onze nieuwe held? Op het Centre for Sports & Education haalt ieder talent dagelijks het beste uit zichzelf, of het nu in de schoolbanken, op het veld, in de rijbaan of in de danszaal is. Door goed onderwijs, sportspecifieke trainingen en sportondersteunende lessen over bijvoorbeeld voeding, krachttraining en mentale aspecten word je van A tot Z voorbereid op een toekomst als topsporter. Daarmee is het CSE uniek in Nederland.
Vragen en aanmelden? Heb je vragen neem dan contact op met de administratie van het CSE, telefoonnummer: 088 - 850 87 36.