De Ontwerpfabriek

Datum
start25 januari 2019
eind27 januari 2019
OmschrijvingZwolle – De Ontwerpfabriek van het Cibap staat van 25 t/m 27 januari een lang weekend in het teken van gaming, design en programmeren. Een groep van 30 designers, ontwikkelaars, ontwerpers en studenten van het Cibap en Windesheim doen vanuit de Ontwerpfabriek mee aan de Global Game Jam 2019 (#GGJ19Zwolle). Meer dan 42.000 deelnemers ontwerpen op meer dan 2.000 locaties wereldwijd hun eigen games tijdens de Global Game Jam. Elk jaar is er een thema dat bij de start van de Jam onthuld wordt. In 2018 was dit “Transmission”.

De Global Game Jam is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door globalgamejam.org. In Zwolle wordt dit georganiseerd door 038games in samenwerking met studenten van het Cibap. Het evenement is te volgen op www.facebook.com/ggj19zwolle en op het Youtube kanaal GGJZwolle.

Maak je eigen game

Wil jij ook je eigen game ontwikkelen, ga dan de challenge aan en meld je aan. Je verblijft van vrijdagmiddag tot zondagmiddag in de ontwerpfabriek van het Cibap. Deelname kost 50 euro. Hiervoor krijg je een inspirerende omgeving, eten, drinken en een slaapplek. Aanmelden kan via http://globalgamejam.nl/register/


038games

038games (www.038games.nl) is de Game Studio binnen de opleiding HBO-ICT van Hogeschool Windesheim en studenten van Cibap vakschool voor verbeelding. Bij 038Games ontwikkelen studenten van verschillende disciplines serious games voor externe opdrachtgevers.