rapsensatie Boef

PlaatsHedon
Datum25 januari 2019 om 20:30
OmschrijvingVrijdag 25 januari treedt rapsensatie Boef op in Hedon. Met hits als Habiba, Miljonair en Speciaal geniet de rapper uit Eindhoven miljoenen streams en staat hij in de top 10 van meest gestreamde artiesten op Spotify in Nederland. De VIP-tickets van zijn show in Hedon zijn volledig uitverkocht, er zijn nog wel een aantal reguliere tickets verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en Plato in Zwolle.

Sofiane Boussaadia, alias Boef, kwam eerder in opspraak wegens twee vrouw onvriendelijke filmpjes op Snapchat maar maakte daar publieke excuses voor tijdens een indrukwekkende show op Noorderslag vorig jaar. Sindsdien kiest Boef duidelijk een ander pad en deelde hij afgelopen najaar Sinterklaascadeaus uit bij asielzoekerscentra en beloont hij kinderen die ‘goed hun best deden op school’ met vrijkaartjes voor zijn live-shows.

Op de valreep van 2018 kwam Boef 21 december met zijn nieuwe EP 93; ook die is inmiddels al meerdere miljoenen maal gestreamd. Na gouden en platina platen op zijn naam te zetten is het tijd voor de volgende stap in zijn muziek carrière: zijn eerste eigen clubtour langs de grootste clubs van het land.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BOEF

SUPPORT: JOEYAK

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 25 januari

Open : 19:30 uur

Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 18,54Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------