Kunstroute

PlaatsStadkamer
Datum
start 5 maart 2019
eind 1 april 2019
OmschrijvingDe maand maart staat in teken van de nationale Boekenweek met het thema ”De moeder de vrouw”, de Kunstroute Overijssel en de Stadkamer Zwolle slaan daarbij de handen ineen, en vertalen dit in een veelzijdige expositie. Elke deelnemer exposeert tenminste een werk met als uitganspunt “De moeder de vrouw” Verschillende interpretaties van het thema en de verscheidenheid van het gebruikte materiaal maken deze exposite zeer de moeite waard om te bezoeken. Graag nodigen wij u uit in de Stadkamer Zwolle Centrum van 5 maart t/m 1 april 2019.

Deelnemers van deze expositie zijn: Danielle Broekhuizen, Els van Gompel, Elze Klute, Jan Martin Arkema, Josien Koch, Martijn Bakker, Mirna Tuten en Ton van Sprang,

Op zaterdag 23 maart tussen 11.00 en 15.00 zijn Martijn Bakker, Danielle Broekhuizen en Mirna Tuten, kunstenaars van de Kunstroute Overijssel, aan het werk en vertellen u graag meer oven hun werk.

Kunstroute Overijssel is een vereniging, opgezet voor en door kunstenaars uit de provincie Overijssel, en met name rondom Zwolle. Door het organiseren van gezamenlijke exposities, een kunstmarkt en open atelierdagen laat de vereniging bezoekers kennis maken met kunstenaars uit hun directe omgeving. Want, wist u eigenlijk dat er misschien wel een kunstenaar bij u om de hoek aan het werk is? Bent u zelf ook als kunstenaar actief en lijkt het u leuk om met andere kunstenaars in contact te komen en samen te exposeren, kijk dan op onze site voor meer informatie. Maar zaterdag 23 maart kunt u vragen stellen aan enkele leden van de Kunstroute Overijssel die in de Stadkamer tussen 11.00 en 15.00 een demonstratie van hun werk geven. Ook kunnen zij u meer vertellen over de activiteiten van de vereniging.

www.kunstrouteoverijssel.nl of bij vragen via de mail info.kunstrouteoverijssel@gmail.com