Wereld Tai Chi Dag

PlaatsPark de Wezenlanden
Datum
start27 april 2019 om 10:00
eind27 april 2019 om 16:00
OmschrijvingWereld Tai Chi Dag, Zaterdag 27 april van 10 tot 16 uur in het Park de Wezenlanden, Zwolle (achter het provinciehuis).
Gratis evenement voor iedereen die wenst mee te doen!
Leraren van verschillende scholen delen hun bewegingskunst “Tai Chi” en “Qigong” gratis op deze geweldige dag. Laat je informeren en doe mee :-)


Op vele plekken in Nederland en over de hele wereld wordt er op de laatste zaterdag van april Tai Chi beoefend. Zo ontstaat er een “GLOBAL TAI CHI WAVE” van positieve energie over de aarde. Uit vele onderzoeken is gebleken dat Tai Chi heilzaam is voor de gezondheid. Tai Chi combineert beweging met meditatie oefeningen. Het is een oefenprogramma gericht op mobiliteit, spierkracht, uithoudingsvermogen, het optimaliseren van balans en ontspanning wat leidt tot een beter welbevinden. Tai Chi is van oorsprong een Chinese vechtsport gebaseerd op stabiel staan, het uitvoeren van gecoördineerde lichaamsbewegingen en mentale alertheid. En dat zijn precies de kwaliteiten die ieder mens goed kan gebruiken om gezond en vitaal door het leven te gaan.


Dit evenement is een platform om mensen samen te brengen en een uiting van dankbaarheid voor de creatie van dit waardevolle geschenk “Tai Chi”.
Kijk op www.wereldtaichidag.nl of https://www.facebook.com/WereldTaiChiDag/
WTCD Zwolle is een gratis evenement en wordt georganiseerd vanuit Stichting Gunga Din de Waterdrager. Deze stichting is een cultureel algemeen nut beogende instelling (ANBI) welke geen winstoogmerk heeft. Om dit evenement te dragen vragen wij een financiële bijdrage in de vorm van donaties. Stort uw donatie op St. Gunga Din de Waterdrager rek.nr. NL81ABNA058.16.82.009 . Alvast heel hartelijk dank.

Graag kijk ik uit naar onze ontmoeting op het CHI-veld.