triathlon vereniging Triade

Plaats Milligerplas
Datum
start 27 maart 2019 om 18:30
eind 27 maart 2019 om 19:30
Omschrijving Elke woensdagavond van 18:30 tot 19:30 gaat triathlon vereniging Triade uit Zwolle weer trainen met de jeugd bij de Schagen wielerbaan aan de Milligerplas. De trainingen beginnen weer in april en gaan door tot eind september.

Trainen voor triatlon kan van alles zijn! Dus we gaan lopen, waarbij we veel aandacht besteden aan loopscholing; we gaan fietsen, met veel aandacht voor fietsbeheersing en we gaan soms (bij warm weer) ook het water in. Natuurlijk gaan we ook veel oefenen met wisselen; want juist de combinatie van al deze sporten maakt triatlon zo leuk!

Om mee te doen met de training is het handig om een fiets en helm (verplicht!) mee te nemen en daarnaast je loopschoenen. Kleding waarin je makkelijk kunt fietsen en lopen. Als we ook gaan zwemmen moet je ook zwemkleding (of trisuit) mee, een handdoek en eventueel droge kleren.

Voor Triade en ZV44 leden is deelname gratis. Je kunt ook altijd eerst een paar keer komen kijken of het wat voor je is.

De jeugdafdeling van Triade werkt nauw samen met zwemvereniging ZV44 uit Zwolle. Bij ZV44 kunnen jonge triatleten werken aan hun zwemtechniek en zwemconditie en in de zomerperiode zijn er ook zwemtrainingen in het open water.Wil je meer informatie of lijkt het je leuk om mee te komen trainen, stuur dan een mail naar: jeugd@tvtriade.nl