NOUN Fashion Festival

Datum
start20 april 2019 om 13:00
eind20 april 2019 om 17:00
OmschrijvingBen jij nog niet festival ready? Dan is het NOUN Fashion Festival op zaterdagmiddag 20 april hét event voor jou. Eigenaresses Cynthia Korthagen & Jean Swager brengen je op de hoogte van de laatste fashiontrends en helpen je dé outfit samen te stellen om elk festival te rocken.

Wat kun je verwachten?
Naast alle fashion trends zal Studio Sacre Blue (zie uitnodiging) aanwezig zijn om live mode illustraties te maken van je nieuwste outfit, geeft Hairstyliste Gerjanne van ’t Ende van kapsalon Hair & Der je de tofste haartips én kun je - om je look he-le-maal af te maken - gratis gaatjes (eerste, tweede, derde…) laten schieten.

Een festival is natuurlijk geen festival zonder verfrissende drankjes, de lekkerste bites en de fijnste deuntjes powered by DJ Nathalie Patty. Gaat jouw mode-hartje hier ook sneller van kloppen? Mis de eerste editie dan niet!

Vanwege de drukte tijdens de opening van afgelopen december is het NOUN Fashion Festival tevens de officiële openings party van de Zwolse boutique met eenieder die langs wil komen deze middag aan de Oude Vismarkt 23.
De boutique verkoopt onder andere Most Wanted, Colourful Rebel, Ichi en Harper and Yve en deelt de nieuwste musthaves altijd via social media (Instagram: @nouncollectables). Voor aanmelden voor het event en meer informatie check facebook.com/NOUNCollectables .

*Wanneer?*
20 april 2019 van 13:00 - 17:00
*Waar?*
Oude Vismarkt 23, Zwolle