Roze Pubquiz en Eurovisionparty

Datum
start16 mei 2019 om 19:30
eind16 mei 2019 om 00:00
OmschrijvingZwolle Pride 2019 en de VVD slaan de handen ineen voor dé pubquiz van het jaar, gevolgd door een ‘viewing party’ van de halve finale van het Eurovision Songfestival waar Duncan Laurence gaat schitteren. Op donderdag 16 mei start om 19.30 de quiz in café Woodies, gevolgd door het Songfestival vanaf 21.00 uur. Het team dat de quiz wint krijgt kaarten voor het hele team om met de Zwolle Pride-boot mee te varen tijdens de Utrecht Pride.

De quizmaster op 16 mei is de VVD-lijsttrekker voor de Europese Verkiezingen Malik Azmani. Hij ziet een duidelijke link tussen Europa en de rechten van LHBTI+ers. “Vrijheid is één van de belangrijkste waarden en een zwaar bevochten verworven recht. Liefde delen met wie jij wilt. Houden van wie jij wilt houden. Dat is waar wij voor staan!”

Zwolle Pride-organisator Niek Lá Mon kijkt zeer uit naar de avond. “Het Songfestivalthema is Dare To Dream. Een positieve boodschap waar Zwolle Pride aan bijdraagt door samen met de stad de emancipatie van LHBTI+ers te vergroten. Om gezellig te quizzen met als geweldige prijs een verzorgde dag op onze boot tijdens de Utrecht Pride, is natuurlijk de kers op de taart!”

De Roze Pubquiz is de plek om je kennis te testen en meer te weten te komen over onderwerpen van Eurovision tot Europa. En natuurlijk om met elkaar een ontzetten leuke avond te maken waar iedereen zich thuis voelt.

Dus kom op donderdag 16 mei naar Muziek- en eetcafe Woodies (Melkmarkt 34) en neem het met je team op tegen de rest! Het beste team wint kaarten (t.w.v. €75) om met de Zwolle Pride-boot mee te varen op de Utrecht Pride, inclusief hapjes en drankjes. Na de quiz zal er een viewing party worden georganiseerd om onze Nederlandse inzending toe te juichen. Teams bestaan uit maximaal 4 personen. Meld nu jouw team aan via aanmelden@vvdzwolle.nl. Deelname kost €5,- per persoon.