Windesheim organiseert open avond voor professionals

Datum
start22 mei 2019 om 18:30
eind22 mei 2019 om 21:00
OmschrijvingHogeschool Windesheim organiseert op woensdag 22 mei een open avond voor iedereen die geïnteresseerd is om een opleiding naast zijn werk te volgen.

Al jaren stijgt het aantal mensen dat een deeltijdopleiding of cursus doet. Eén op de vijf volwassenen in Nederland volgt een opleiding of cursus. Hogeschool Windesheim heeft een breed en divers aanbod voor mensen die willen doorgroeien in hun functie, zich willen verdiepen of een carrièreswitch willen maken. Tijdens de open avond kunnen bezoekers zich laten informeren over meer dan 100 deeltijdopleidingen en cursussen binnen de interessegebieden Leiderschap en Management, Coaching en Supervisie, Educatie, Techniek en ICT, Bewegen en Sport, Gezondheid en Welzijn, Accountancy en Controlling, Marketing, Communicatie en Media en Theologie.

Studeren in je eigen tempo
Veel opleidingen zijn flexibel. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen welke modules je volgt en wanneer. Je stippelt zelf met behulp van een studiecoach de eindbestemming en tijdsduur van je studie uit en kunt voortbouwen op kennis die je vanuit je werkervaring meebrengt. Naast deze modulair opgebouwde opleidingen heeft Windesheim een uitgebreid opleidingsaanbod van deeltijd-hbo, associate degrees, post-hbo, masters en cursussen die professionals helpen om zichzelf te ontwikkelen.

Nieuw: Ad Industriële Automatisering & Robotica
Nieuw in het opleidingsaanbod is de opleiding Industriële Automatisering & Robotica. Met deze tweejarige Associate degree leer je machines plaatsen, in bedrijf stellen, onderhouden en programmeren. Ook leer je hoe je een subsysteem van een machine ontwerpt, realiseert en integreert. De opleiding start in september.

Programma open avond
Tussen 18.30 en 21.00 uur is er in gebouw X een informatiemarkt en vinden er studieadviesgesprekken plaats. Tijdens deze één-op-één-gesprekken met een studieadviseur of loopbaancoach kun je achterhalen welke studie het best bij jou past. Om 19.00 en 20.00 uur zijn er klassikale voorlichtingsrondes van de deelnemende opleidingen en als extraatje voor de bezoekers twee inspiratiesessies, op het gebied van coaching en personal branding.

Meer informatie en aanmelden voor de open avond kan via www.windesheim.nl/openavond