Zwolle 7x7 Zomercup

PlaatsVV Berkum
Datum
start 5 juli 2019 om 18:30
eind 5 juli 2019 om 22:00
OmschrijvingEen zomeravond, voetbal en veel gezelligheid. Dat zijn de ingrediënten van de eerste Hart voor Zwolle 7x7 Zomercup die op vrijdagavond 5 juli gaat plaatsvinden bij VV Berkum. En dat allemaal ook nog eens voor het goede doel.

De toernooiorganisatie spreekt enthousiast over dit nieuwe initiatief. "De afgelopen jaren hebben we een aantal zeer geslaagde winteredities van de Cup mogen organiseren", vertelt Hart voor Zwolle medewerker Nathan van Dam. "Maar we zijn eigenlijk uit ons jasje gegroeid. Het aantal teams dat mee wil doen paste helaas niet meer in het Landstede Sportcentrum. Daarom hebben we besloten nu ook een veldtoernooi te organiseren."

VV Berkumvoetballer Chris van der Meulen sluit zich daar als Hart voor Zwolle ambassadeur bij aan: "Zo'n sponsortoernooi is een geweldige kans voor teams om voetbal te combineren met het goede doel. Daarom is het goed dat er nu meer teams kunnen meedoen. VV Berkum stelt haar sportpark daar graag voor beschikbaar."

"Hart voor Zwolle verbindt jongeren aan eenzame Zwollenaren", vertelt Nathan van Dam. "Eenzaamheid is een probleem dat door veel mensen wordt onderschat. Het is tragisch om te zien hoe sommige Zwollenaren verpieteren in hun huizen. We inspireren een jonge generatie om zich in te zetten voor deze stadsgenoten. Zo'n sponsortoernooi helpt ons om er voor anderen te kunnen zijn."

Chris van der Meulen ziet het daarom als ideale kans voor bedrijven en voetbalteams om op een mooie manier iets te betekenen voor anderen. "Gezellig voetballen in de zomeravondzon, afsluiten met een biertje in de hand, en dat ook nog eens voor het goede doel. Ik zou er snel bij zijn, voordat het vol is!", zegt hij er met een knipoog bij.

Informatie over de Hart voor Zwolle Zomercup is te vinden op www.hartvoorzwolle.nl. Aanmelden kan via de site.