Buitenspeeldag Stadshagen 2019

Datum
start12 juni 2019 om 14:00
eind12 juni 2019 om 17:00
OmschrijvingNet als in 2018 organiseert Travers Welzijn in Stadshagen weer een spectaculaire middag tijdens de Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar wordt deze middag gehouden op woensdag 12 juni aan de Klokkengieterlaan, rondom jongerencentrum Level-Z. Het begint om 14.00 uur en weer helemaal gratis!

Ook dit jaar is er weer van alles te doen voor jong en oud. Zo zijn er meerdere springkussens, kun je geschminkt worden, zijn er muziek workshops, kun je kennis maken met handwerken en geeft Sport Service Zwolle diverse sport en beweging workshops. Een leuke actieve middag om elkaar te ontmoeten met een hapje en drankje!

De Buitenspeelmiddag wordt georganiseerd in samenwerking met Doomijn kinderopvang, Sport Service Zwolle, jongerencentrum Level-Z, Travers Welzijn en de gemeente Zwolle. Kom vooral op de fiets of lopend er zijn namelijk maar een beperkte aantal parkeerplaatsen.

Kom jij meespelen?!
Buitenspeeldag Stadshagen: woensdag 12 juni van 14.00 tot 17.00 uur, jongerencentrum Level-Z (Klokkengieterlaan 1 in Stadshagen).