Grote avond van Dubbelgreep

Datum22 juni 2019 om 19:00
OmschrijvingOp zaterdag 22 juni vindt weer de grote avond van Dubbelgreep plaats. Locatie is dit jaar de Oosterkerk aan de Bagijnesingel 17A te Zwolle. De avond begint om 19:00 uur.

Traditiegetrouw wordt het een avond met veel variatie in muziekstukken, ensembles en natuurlijk weer het Dubbelgreep junior orkest onder leiding van Marian Rauh. Rode draad tijdens de avond is dit keer het verhaal van Phillipo de vleugel:
Phillipo de Vleugel wil ’s avonds een concert geven maar hij heeft nog geen muziek, Hij heeft een melodietje maar daar moet nog iets bij, iets met bassen misschien, en iets springerigs. Hij zoekt ook nog de ideale pianist en dat is niet zo makkelijk er zijn er zoveel, en dan ook nog voor dezelfde avond.

De leerlingen en docenten van Dubbelgreep zijn er in geslaagd een zeer gevarieerd programma samen te stellen want naast de piano komen ook viool, zang, gitaar, accordeon, klarinet , harp saxofoon en dwarsfluit de zoektocht van Philppo ondersteunen.

Toegangskaarten zijn alleen aan de zaal verkrijgbaar (vanaf 18:30 uur) en kosten €5,- voor iedereen (ongeacht leeftijd). Leerlingen van Dubbelgreep hebben gratis toegang, u bent van harte welkom!