Marian Donner signeert het Zelfverwoestingsboek

PlaatsWaanders In de Broeren
Datum
start29 juni 2019 om 14:00
eind29 juni 2019 om 15:30
OmschrijvingZaterdag 29 juni signeert Marian Donner het onlangs verschenen Zelfverwoestingsboek. Het boek is een oproep om de teugels te laten vieren, om te falen, om ongezond te zijn, om ongegeneerd lief te hebben en om uiteindelijk jezelf, op die manier, te bevrijden. Marian Donner is aanwezig voor een meet en greet van 14.00 tot 15.30.

Nooit zijn er zo veel boeken, cursussen, YouTube-video’s en Ted Talks geweest die ons vertellen hoe we een betere versie worden van onszelf: gezonder, gelukkiger, slanker en succesvoller.

Als we maar ons huis opruimen, mediteren, falen als les zien, problemen als uitdagingen, in het nu leven en geen fuck geven, komt alles goed. We geloven het, kopen het, proberen het: de zelfhulpindustrie is een van de grootste industrieën ter wereld.
Maar ondertussen lijden steeds meer mensen aan depressies, angststoornissen en burn-outs, het medicijngebruik neemt explosief toe. Waarom? Omdat we nog steeds denken dat er iets mis is met ons, dat wij degenen zijn die moeten veranderen. Dit zelfverwoestingsboek is het boek om jezelf te bevrijden.

Columnist en schrijver Marian Donner publiceert onder andere in De Volkskrant en De Groene Amsterdammer.