Jaarafsluiting Grandesco Music

Datum
start29 juni 2019 om 11:00
eind29 juni 2019 om 20:00
OmschrijvingOp 29 juni tonen leerlingen van Grandesco Music hun talent in poppodium Hedon. Dit doen zij tijdens de Jaarafsluiting, waarbij iedereen de kans krijgt om op te treden in de grote zaal.

Muzikale jaarafsluiting
Leerlingen van Grandesco Music laten zien en horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd tijdens de muzieklessen. Zij worden hierbij begeleid door een docentenband. Daarnaast treden er ook bandjes op die bandcoaching hebben gevolgd. Verspreid over de dag zijn er 4 shows:

- 11.00u show 1

- 14.00u show 2

- 17.00u show 3

- 20.00u show 4

Een podium voor iedereen

Elke leerling krijgt de kans om op te treden en zo ook podiumervaring op te doen. Voor een aantal leerlingen van de muziekschool is 29 juni de eerste keer dat ze optreden.

Grandesco Presents
Grandesco Presents is de overkoepelende naam voor alle optredens die door het jaar heen worden georganiseerd. Door deze optredens krijgen leerlingen de kans om op podia te staan die anders moeilijk te bereiken zijn, zoals poppodium Hedon Zwolle.

Kaarten
Om de jaarafsluiting bij te wonen kun je een kaartje kopen. Deze kunnen alleen nog aan de deur gekocht worden en kosten €7,50 per stuk. Leerlingen van Grandesco Music kunnen gratis naar binnen.