Dierenwelzijnsmarkt

Datum
start10 juli 2019 om 11:00
eind10 juli 2019 om 16:00
OmschrijvingHet Dierenteam Zwolle organiseert ook dit jaar weer een Dierenwelzijnsmarkt in Zwolle in samenwerking met de gemeente Zwolle. Deze Dierenwelzijnsmarkt vindt plaats op eerste Blauwvingerdag, Woensdag 10 juli a.s. van ca. 11:00 tot 16:00 uur op het Broerenkerkplein te Zwolle.
Op deze prachtige groene plek in hartje Zwolle is van alles te zien, te doen en te leren over dieren, dierenwelzijn en dierenzorg.

Zo zijn er informatie stands van het Dierenasiel, de organisatie Blijf-van-mijn-Dier, de Zwolse Dierenartsen, de Zwolse Dierenvoedselbank, de Stadshoeve, Zwolse Kinderboerderijen, de Dierweide Berkum, de Wijkboerderijen van Travers, etc. etc. Er is een heuse mini-Kinderboerderij met echte dieren en er zijn ezels. Een Honden behendigheid demonstratie mag natuurlijk ook niet ontbreken en daarnaast zijn er voor de kinderen een Schminktent, waar de kinderen een Dierengezichtje kunnen laten schminken en nog andere creatieve activiteiten. De Stadsdierenarts is er met zijn Dierenzorg-bus en je kunt er een echte Dierenambulance van binnen bekijken. In de stad loopt Dinosaurus Rext van Dinoland rond. De markt wordt bovendien muzikaal opgeluisterd.

Iedereen is van harte welkom! Met name voor kinderen is een bezoek aan de markt heel leerzaam. Er zijn geen kosten aan verbonden.