Zwolle Zuid Beweegd

PlaatsSportpark "De Siggels" IJsselcentraleweg 9
Datum
start11 juli 2019 om 09:30
eind11 juli 2019 om 12:00
OmschrijvingDonderdagochtend in 11 juli 2019 staat in het teken van senioren in Zwolle Zuid, met als thema: "Wat beweegt u in Zwolle Zuid?

In een mooie samenwerking tussen Wijz Welzijn en SportService Zwolle wordt een programma geboden voor senioren en achterhalen we de vragen en wensen die er leven bij deze inwoners in Zwolle Zuid. 4 en 11 juli zal tussen 9:30 en 11:30 het buurthuis van v.v. SVI hiervoor als locatie dienen.
We vullen de ochtend met een kop koffie en een gesprek maar voornamelijk toch met 'beweging'! De bezoekers krijgen onder andere de mogelijkheid om kennis te maken met de digitale beleeftafel en met Virtual Reality. Daarnaast zal de nieuwe koersbalmat in gebruik worden genomen evenals de showdown-tafel, een soort tafelvoetbal speciaal voor blinden en slechtzienden. De dartboarden en de biljarttafel zijn beschikbaar voor gebruik, er is de mogelijkheid om te tafeltennissen. Buiten zal een divers sport- en beweegaanbod afgestemd op senioren plaatsvinden en is er ook de mogelijk
Meer info