Speeddate voor senioren

Datum19 juli 2019 om 14:00
OmschrijvingVrijdagmiddag 19 juli organiseert DatingOost een speeddate voor senioren (±60-75 jaar) in Grand-Café Urbana. “Een speeddate is niet zo gebruikelijk in deze leeftijdsgroep”, zegt matchmaker Getty Schepers. “En al helemaal niet in Oost-Nederland. Toch is het een prachtige manier om contact te leggen met meerdere alleenstaanden op één middag. Met als doel misschien samen weer wat blijmoediger naar de toekomst te kunnen kijken.”

Tijdens een speeddate krijgt men de kans om in een gesprek van ±8 minuten met meerdere singles op één middag te kijken of er een wederzijdse klik is. Na iedere kennismaking wordt doorgeschoven naar een volgend tafeltje. DatingOost begeleidt de gehele speeddate. Naderhand wordt bekeken of er bij beide singles een ‘ja’ is, een match, en worden telefoonnummers uitgewisseld.

“Er is veel eenzaamheid onder senioren en in de zomer voelt het door vakantieafwezigheid van kinderen en buren soms nog heviger. Een speeddate is laagdrempelig en eenvoudig. Er wordt gepraat, maar gelukkig ook veel gelachen. Dit wordt gewaardeerd na afloop.”

Schepers koos voor Urbana vanwege de perfecte ligging. “De deelnemers komen ook vaak vanuit omliggende dorpen. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw en men kan naderhand eventueel gezamenlijk nog een hapje eten.”

Deelname 35 euro, inclusief koffie bij aanvang en in de pauze een hapje en drankje. “Het gaat om de klik, maar óók om die vonk. Of je nu 35 bent of 70, niemand wil alleen zijn”, weet de relatiebemiddelaar. Speeddate vrijdagmiddag 19 juli 2019 Urbana, Wipstrikkerallee 213,
8025 AH Zwolle. Voor aanmelden of meer informatie kan contact opgenomen worden met www.DatingOost.nl of via tel.nr. 0546-492899.
Persoonlijk welkom bij de entree.