Huttendorp

Plaatsde Aa-landen
Datum
start19 augustus 2019
eind23 augustus 2019
OmschrijvingHuttendorp in de Aa-landen wordt dit jaar voor de 39e keer gehouden. In de week van 12 tot en met 16 augustus staat het voetbalveld aan de Beulakerwiede in het teken van het digitale tijdperk waarin we leven. Jongeren van 6 t/m 14 jaar bouwen hun eigen hutten waar ze ook een nacht in slapen. Fortnite, Minecraft, Mario Bros, internet en alles wat met digitaliteit te maken heeft zal onderdeel van het thema zijn.

Op de donderdagmiddag wordt er gezorgd voor een leuk en aantrekkelijk programma dat afgestemd zal worden op de weersomstandigheden. Meer daarover volgt in de week zelf dus we houden het nog even spannend! Voor de rest is het aan de kinderen om ook zelf leuke ideeën te bedenken en te bouwen. Alle overige activiteiten zullen ook zoveel mogelijk binnen het thema worden uitgevoerd. Er zijn tal van spelletjes en uiteraard zal ook de creatief-tent er weer zijn. Donderdagavond is de traditionele afsluitende feestavond vrij toegankelijk voor iedereen uit de wijk. De Huttendorp-week eindigt op vrijdag met een grote spellendag.

Om de week goed te laten verlopen is Huttendorp Aa-landen nog dringend op zoek naar meerderjarige vrijwilligers. Voor informatie en aanmelding: tel. 06-13550133.

Meer over het programma is te vinden op www.wijkgemeenschapaalanden.nl.