Zwolle-Zuid Schaakt! terrassenschaaktoernooi

Datum
start 7 september 2019 om 12:00
eind 7 september 2019 om 17:30
Omschrijving7 september van 12:00-18:00 uur vindt al weer het derde Zwolle-Zuid Schaakt! terrassenschaaktoernooi plaats. Er wordt in tweetallen geschaakt op de diverse mooie terrassen van het winkelcentrum van Zwolle Zuid.


Organisator Emile Hoogterp: “Na de zeer geslaagde en gezelligere eerdere edities, geven we graag een vervolg aan dit leuke schaaktoernooi. Het is de bedoeling dat je op diverse locaties schaakt, zodat je de leuke plekken van het winkelcentrum leert kennen. En natuurlijk om een erg leuke schaakmiddag te hebben."

De insteek is een lokaal, gezellig schaaktoernooi voor spelers van alle niveaus, zodat iedereen een paar mooie, spannende partijen kan spelen. Het speeltempo is 15 minuten per persoon per partij.

Het toernooi begint om 12:00 uur en de prijsuitreiking is rond 17:30. Aangezien we van te voren de terrassen moeten inlichten, graag van te voren opgeven. Opgeven kan, alleen of per tweetal, via emilehoogterp@icloud.com. De inschrijfkosten bedragen € 10,= per tweetal en deze kunnen bij aanvang toernooi aan de organisatie betaald worden.


De opening is bij Eetcafé d'Olde Neel aan de Van der Capellenstraat 154 en de prijsuitreiking vindt plaats bij Grandcafe Zuijdt aan de Minsterlaan 254