Jeugdland Diezerpoort

Datum
start14 augustus 2019 om 13:00
eind14 augustus 2019 om 16:30
OmschrijvingHet is bijna zover, Jeugdland Diezerpoort 2019 gaat op 12 augustus van start. Een week lang een vakantieprogramma met (soms letterlijk) spetterende activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Het thema van dit jaar is “Dieze op wereldreis” waarmee we jong en oud willen meenemen op reis door de verschillende werelddelen. Van een Eiffeltoren knutselen in Europa naar een rap workshop in Amerika. Voor de actievelingen onder ons zijn er dagelijks springkussens en sport en spel activiteiten en bij mooi weer verschillende wateractiviteiten. Op de laatste dag van de wereldreis komt “het beste van Dieze” terug met heerlijke gerechten en leuke activiteiten uit verschillende werelddelen. Kom je ook mee op wereldreis?

Jeugdland wordt jaarlijks georganiseerd door jeugdwerker Stefan Straatman vanuit Travers welzijn stadsdeel-oost als vakantieprogramma voor de jeugd in Diezerpoort. Ons doel? De jeugd een onvergetelijke zomerweek laten beleven (ook als je niet op vakantie kunt gaan). Met dank aan Gemeente Zwolle, Stichting het Hervormd Weeshuis en Wijkfonds Dieze-Oost en mensen uit de wijk (vrijwilligers) kunnen wij dit mogelijk maken. Wij hopen aankomende jaren steeds meer jeugd en mensen uit de wijk te kunnen betrekken bij Jeugdland. Dus heb je een leuk idee of wil je meehelpen op de dagen zelf of in de organisatie , schroom niet om contact met ons op te nemen.

Jeugdland is van maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus, dagelijks van 13.00 tot 16.30 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Op donderdag is er een mini-jeugdland voor 1 t/m 4 jarigen en ouders. Prijzen zijn €7,50 voor een weekkaart en €2,00 voor een dagkaart en deze zijn te koop tijdens Jeugdland.