Regionaal Kidsfestival

PlaatsKindermeZZo
Datum
start11 september 2019 om 14:30
eind11 september 2019 om 16:30
OmschrijvingIntermeZZo organiseert een openbaar Kidsfestival voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Nadrukkelijk zijn alle kinderen tussen 4-12 jaar uit de hele regio van harte welkom voor een middag genieten op woensdag 11 september. Zo’n dertig leerlingen van de Thorbecke Scholengemeenschap helpen mee met sportieve, creatieve en leuke activiteiten.

Van 14.30-16.30 uur is er van alles te beleven in de tuin en de locatie van KindermeZZo. Het Kidsfestival vormt de opening van een nieuw seizoen KindermeZZo.

IntermeZZo is het nazorgcentrum dat steun biedt aan mensen met kanker, hun naasten en kinderen.
KindermeZZo is bedoeld voor kinderen die opgroeien in een omgeving waar kanker dichtbij is. Dit steunpunt biedt een veilige en vertrouwde plek aan kinderen van een zieke ouder. Pedagogisch geschoolde vrijwilligers begeleiden de kinderen. Zie ook www.kindermezzo.nl
Het Kidsfestival bedoeld voor ALLE kinderen in de basisschoolleeftijd om kinderen te laten kennismaken met KindermeZZo.
Wanneer één van de ouders kanker heeft, is de impact op het gezin groot. Ook vriendjes, vriendinnetjes en klasgenoten merken dit.

Kidsfestival meebeleven?
Binnenlopen kan op 11 september vanaf 14.30 uur aan de de Dokter van Thienenweg 1A Zwolle. Aanmelden is wenselijk bij Nazorgcentrum IntermeZZo, (038) 424 6088 op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur.