Muzikidz van Jubal Zwolle

Datum10 september 2019 om 19:00
OmschrijvingHet is weer zover, de nieuwe start van de Muzikidz van Jubal Zwolle! Dit is de kans om als kind te beginnen met het maken van muziek!
Bij de Muzikidz van Jubal Zwolle leer je in de eerste zes lessen verschillende instrumenten kennen. Daarna kies je het instrument dat jou het leukste lijkt. In 34 weken leer je dit instrument te bespelen en dan ben je klaar voor een supergaaf optreden!
Jubal Zwolle is een showband waarin de jeugd centraal staat, zo speelt de jeugd een essentiële rol in de show van Jubal en krijgen sommigen van hen zelfs de kans om een solo te spelen. In het korps zit de sfeer er altijd goed in, en daarmee brengt Jubal niet alleen muzikale ontwikkeling maar ook vriendschap.
Is uw kind zes jaar of ouder en heeft hij/zij interesse in de Muzikidz? Of heeft u of uw kind vragen? Kom gerust langs op de eerste Muzikidz repetitie op 10 september om 19:00 uur op de Geert Grootestraat 1, 8022 CG Zwolle, of mail naar info@jubalzwolle.nl. Voor meer informatie en actuele prijzen kunt u ook terecht op jubalzwolle.nl.