Pleegouders blijven hard nodig

PlaatsTrias
Datum 9 september 2019 om 19:30
OmschrijvingDoor uiteenlopende omstandigheden kunnen sommige kinderen (tijdelijk) niet opgroeien in hun eigen gezin. Daarom zoekt Trias pleeggezinnen die hen een fijne plek willen bieden. Voor korte of langere tijd, voltijds of af en toe een weekend en in de vakantie. Als thuis wonen (tijdelijk) niet lukt is het voor een kind fijn om toch zoveel mogelijk in de eigen omgeving te kunnen blijven. Met de vertrouwde school, sport- of muziekles, ouders, familie en vriendjes in de buurt. Daarom blijven ook in Zwolle pleegouders hard nodig!
Informatieavond 9 september
Maandag 9 september is er een vrijblijvende informatieavond over pleegzorg bij Trias aan de Herfterlaan 33 in Zwolle. Aanvang 19.30 uur. Aanmelden voor de informatieavond kan via voorpleegouders@triasjeugdhulp.nl.

Ervaringen uit de praktijk
Tijdens de informatieavond vertellen pleegouders verhalen uit hun dagelijks leven. Daarnaast kom je meer te weten over de verschillende vormen van pleegouderschap, het opleidingstraject, de deskundigheidsbevordering en de ondersteuning die Trias aan pleegouders biedt. Na afloop is er gelegenheid tot napraten en het stellen van vragen.