Club Cele, terugblik Walk the Talk: Het Engelenpad

Datum10 september 2019 om 20:30
OmschrijvingIn het najaar van 2018 vertelde Snel tijdens een Stadscafé over zijn wensen en dromen voor het Engelenpad. Het Engelenpad is een route van de binnenstad, door de Spoorzone, naar het Engelse Werk, dat bijzondere plekken met elkaar verbindt. Afgelopen 14 mei voegden we de daad bij het woord in gingen we het Engelenpad daadwerkelijk bewandelen.

We wandelden langs locaties binnen het centrum en de Spoorzone. Tijdens dit Stadscafé blikken we terug op deze wandeling: wat hebben we gezien, wat voelden we daarbij, oftewel: wat voor plek kan het Engelenpad worden? Het Engelenpad is een route van de binnenstad, door de Spoorzone, naar het Engelse Werk - dat bijzondere plekken met elkaar verbindt. We wandelen langs locaties binnen het centrum en de Spoorzone, waaronder de Grote Kerk en het station. Elke plek heeft een uniek karakter en Club Cele hoopt door middel van de wandeling van afgelopen 14 mei het pad meer tot leven te brengen voor het publiek door het zelf te ervaren op de route. Hoe heb jij het Engelenpad ervaren? Wij horen het graag op 10 september!

Was je niet bij de wandeling, maar ben je wel benieuwd naar het Engelenpad of heb je een mening over de toekomst van het Engelenpad? Je bent natuurlijk van harte welkom bij Club Cele.

Club Cele | Terugblik Walk the Talk:
Het Engelenpad | Stadscafé Zwolle vindt plaats op dinsdag 10 september 2019 om 20.30 uur in de Rabo Foyer van de Zwolse Theaters [Blijmarkt 25].