Lodewijk Asscher in Zwolle

Datum
start 9 september 2019 om 20:00
eind 9 september 2019 om 22:00
OmschrijvingIn ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ schrijft Lodewijk Asscher openhartig over zijn persoonlijke en politieke ervaringen. Het boek gaat over zijn persoonlijke zoektocht na de verkiezingsnederlaag van 2017. Asscher grijpt terug op zijn eigen familiegeschiedenis en zijn persoonlijke ontwikkeling als politicus. Over zijn wethouderschap in Amsterdam, zijn rol als vicepremier en over zijn huidige functie: partijleider van de Partij van de Arbeid.

Daarover – en nog veel meer – gaat Asscher op maandag 9 september  in gesprek met de Zwolse  schrijfster en journaliste Nynke de Jong. Er  is natuurlijk ook alle gelegenheid zelf vragen te stellen en in gesprek te gaan met Asscher. De avond wordt samen met boekhandel Westerhof en de Stadkamer georganiseerd. Het boek ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ is op de bijeenkomst te koop en er is ’s avonds gelegenheid om uw boek te laten signeren door Lodewijk Asscher.

De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 9 september a.s. om 20.00 uur in Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1A te Zwolle. De bijeenkomst duurt tot 22.00 uur. De toegang is vrij.

De Stadkamer is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met trein of bus neem dan zijde centrum, uitgang NS-station. Het is dan nog circa 5 minuten wandelen..

Aanmelding: zwolle.pvda@gmail.com of tel. (06) 20 60 53 58.