Nazomerfeest Nooterhof

Datum
start15 september 2019 om 13:00
eind15 september 2019 om 17:00
OmschrijvingOp zondagmiddag 15 september 2019, van 13.00-17.00 uur organiseert de Milieuraad Zwolle in samenwerking met  een groot aantal andere groene partners het Nazomerfeest 2019  in het park De Nooterhof. Onder andere met theater en veel leuke groene doe-activiteiten voor jong en oud.

Het thema is 'Bomen'. Met medewerking van een groot aantal initiatieven die zich bezig houden met bomen, bos en hout. Wat de functies van bomen zijn, wat je met hout kunt doen, hoe je  een bos moet beheren, en nog veel meer. Er is speciaal gemaakt theater 'Bomen fluisteren' door TOF Toneel.

De tuinen, de waterspeelplaats,  en het sfeervolle terras van het Earthship zijn geopend. Er zijn allerlei leuke workshops. Er is extra aandacht voor de keltische boomcirkel in het park. En we houden een leuke bomen-speurtocht. De toegang is gratis. Locatie: De Nooterhof, Goertjesweg 5 , 8013 PA. Zie ook: www.nooterhof.nl

Deelnemerslijst: TOF Toneel- Bomen fluisteren; Janneke Meijer/ Girbe Buist- activiteiten/verhalen keltische boomcirkel; Palet/ Atelier Blauw - boomschilderen;  IVN Zwolle - van alles over en met bomen ; Egelwerkgroep Nederland; De Kleine Tuinman; Zwolle Groenstad; Gerda Revenberg - geneeskrachtige bomen; Oer is Stoer; SNNO; Zwolifant; WereldNatuurfonds;  Geologische vereniging;  Carin van de Ploeg; Werkgroep VLO;  GEESKEhandwerk,  Loofys;  Lin's  Blik;  Wonderdelen;  Weggeefwinkel de Blauwe Schuur; Thales;  Esmeralda Rietberg- ekocatering;  De Buurman- eko-ijsjes;  Werkgroep Tuinen Nooterhof; Milieuraad Zwolle.