Open middag Beleeftuin Buiten Zinnig

Datum
start18 september 2019 om 14:00
eind18 september 2019 om 17:00
OmschrijvingBeleeftuin Buiten Zinnig aan de Hyacinthstraat in Zwolle houdt op 18 september een open middag voor buurtbewoners en andere geïnteresseerden. Om 14.00 uur start de verkoop van eigen jam, plantjes en oogst en op het grasveld ligt voor jong en oud sport- en spelmateriaal klaar. Vier- tot achtjarigen kunnen een heus Kabouterpad volgen en uiteraard zijn de vrijwilligers die in de buurt- en therapietuin werken aanwezig om uitleg te geven. De middag duurt tot 17.00 uur.

De Beleeftuin bevindt zich in de wijk Pierik/Assendorp op het eigen terrein van Vogellanden, centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde.

Bel of mail voor meer informatie naar: Milena Suran, 038-4981111 of beleeftuinbuitenzinnig@vogellanden.nl of kijk op: www.vogellanden.nl

Beleeftuin Buiten Zinnig bestaat uit een moestuin, siertuin, boomgaard en een bosje. Een prachtige grote kas en kapschuur, een vijver en een uitkijkheuvel met prieel maken het geheel af. Het is een tuin met veel natuur, wilde planten en dieren waar iedereen welkom is: zowel revalidanten om te oefenen als oud-revalidanten, medewerkers, buurtbewoners en natuurgenieters om te wandelen, ontspannen en tuinieren.