Open atelier weekend

Datum21 september 2019 om 13:00
OmschrijvingHet is weer zover! Het jaarlijkse open atelier weekend van de leden van de Kunstroute Overijssel vindt dit jaar plaats op 21 en 22 september 2019.

Maar liefst 21 kunstenaars, waaronder 3 nieuwe leden, zetten de deuren van hun werkplaats/atelier open en presenteren vol enthousiasme hun werk.
Keramiek, beeldhouwwerk, fotografie, schilderkunst, sieraden en textielkunst maken van de route een mooie aaneenschakeling van bijzondere creativiteit.

Jong en oud, kunstliefhebber of dagjesmens, iedereen is van harte welkom op 21 en 22 september.

Als bezoeker kunt u een 'kijkje in de keuken' nemen bij kunstenaars in uw omgeving. Stel vragen over materialen, inspiratie en werkwijze. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u uw ogen vrijuit de kost geven en genieten van prachtige werken.

Op onze website www.kunstrouteoverijssel.nl kunt u de route en de openingstijden vinden of u kiest gewoon een atelier om te gaan bezoeken. Zaterdag 21 september zijn er 3 kunstenaars aanwezig in de Stadkamer Centrum te Zwolle. Zij geven demonstraties en exposeren hun werk.

Kunstroute Overijssel is een vereniging, opgezet voor en door kunstenaars uit de hele provincie. Door het organiseren van gezamenlijke exposities en open atelierdagen laat de vereniging bezoekers kennis maken met kunstenaars uit hun directe omgeving. Want, wist u eigenlijk dat er een goede kunstenaar bij u om de hoek aan het werk is?

Heeft u onze facebookpagina Kunstroute Overijssel al geliked? Hier staan leuke weetjes en recente activiteiten van onze deelnemers op. Bijvoorbeeld op 3 november 2019 is er de Vreugderijkerkunst. Mocht u interesse hebben in een lidmaatschap? Kijk dan even op de site voor verder informatie.