Open dag dierenweide 't Spiekertje

Datum
start21 september 2019 om 13:30
eind21 september 2019 om 16:30
OmschrijvingDierenweide 't Spiekertje aan de Staatssecretarislaan in park Ittersumerbroek in Zwolle-Zuid houdt op zaterdag 21 september aanstaande weer haar jaarlijkse open dag. Alle buurtbewoners, vrienden, familie en dierenliefhebbers zijn van harte welkom om dit met ons mee te komen vieren.

Tijdens de open dag kan er weer heerlijk geaaid worden in de knuffelhoek met geitjes, kippen, kuikens, konijnen en cavia's. Ook vertellen vrijwilligers over hun werk bij de dierenweide. Verder is er een springkussen en een loterij waarbij er aantrekkelijke prijzen beschikbaar zijn gesteld door een groot aantal ondernemers in en rond het winkelcentrum Zwolle-Zuid. Voor de inwendige mens zijn er diverse versnaperingen. Er worden tevens haak- en breiwerkproducten verkocht zoals stola's, mutsen en sjaals waarvan de opbrengst volledig naar de dierenweide gaat.

Voor de kinderen zijn er kleurplaten om mooi in te kleuren, kunnen er cupcakes versierd worden en ook de imker vertelt over zijn werk. De hele middag is er gezellige muziek, kunnen kinderen zich laten schminken en zijn er zo'n tien kano's en subs op het meertje bij de weide. Aan de hand van een strippenkaart kunnen kinderen voor vijf euro vijf verschillende activiteiten doen. Ook kunnen kinderen ponyrijden en voetballen mbv voetbalgoals. Hondenuitlaatsrvice Brutus toont weer een aantal mooie dieren tijdens de dierenparade.

De open dag wordt tussen 13.30 en 16.30 uur gehouden op het weiland aan het Van Schaikpad, tegenover de Staatssecretarislaan. Wilt u zelf ook graag de handen uit de mouwen steken en vindt u het leuk om met dieren om te gaan? Kom dan zaterdag tussen 09.00 en 10.15 uur naar onze dierenweide om mee te helpen met klussen en schoonmaken samen met onze vrijwilligers.

De opbrengst van deze dag gaat naar de aanleg van een vaste waterleiding. Wilt u de dierenweide structureel steunen? Dan kunt u ook donateur worden en voor een vast bedrag in de maand de weide of een specifiek dier steunen. Meer informatie kunt u hierover krijgen via onze Facebookpagina van de dierenweide.