Jan Terlouw in Academiehuis

Datum10 oktober 2019 om 19:30
OmschrijvingOp donderdag 10 oktober 2019, de Dag van de Duurzaamheid, organiseert STORM in Recruitment samen met Academiehuis | De Grote Kerk Zwolle een avond met Jan Terlouw. Theatermaker Boudewijn Koops gaat tijdens deze avond in gesprek met schrijver, politicus en bepleiter voor een duurzame en meer verbonden samenleving Jan Terlouw. De avond start om 19.30 uur.

Jan Terlouw
Schrijver en politicus Jan Terlouw kwam bij DWDD in de spotlights met zijn pleidooi voor meer ‘touwtjes uit de brievenbus.’ Hij bedoelde daarmee dat we maatschappelijke én klimatologische problemen echt alleen kunnen aanpakken als we elkaar weer gaan vertrouwen. Gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen voor een gezonde aarde en een verbonden samenleving, dat is wat Terlouw ons wil meegeven.

Boudewijn Koops en Aïrto
Zwolse theatermaker, acteur en artistiek leider van De Zwolse Stadsproductie Boudewijn Koops is de gastheer van de avond. Zwollenaar singer-songwriter Aïrto (o.a. bekend van The Voice of Holland en De Beste Singer-Songwriter van Nederland) geeft de avond muzikaal vorm.

Het Academiehuis Zwolle
Deze avond organiseren we in samenwerking met onze partner: Het Academiehuis Zwolle. Het Academiehuis biedt educatieve programma’s aan voor alle Zwollenaren in de Grote Kerk, waar de ambiance alleen al tot inspiratie leidt. Ze dragen bij aan leren, innoveren en talentontwikkeling.

STORM in Recruitment
Ter gelegenheid van zeven jaar STORM in Recruitment organiseert STORM dit moment. STORM vindt het belangrijk te verbinden; professionals aan organisaties (en andersom) maar ook ideeën, mensen en mooie initiatieven om zo een sociale impact te maken. Lees meer over STORM op www.storminrecruitment.nl.

Meer weten? Kijk op: www.storminrecruitment.nl/nieuws voor meer informatie en aanmelden of zoek contact met STORM in Recruitment via 038-2222015 of info@storminrecruitment.nl.