Dcafé: Ruimte voor kunst?

Datum
start29 oktober 2019 om 19:30
eind29 oktober 2019 om 22:00
OmschrijvingOp 29 oktober organiseert D66 Zwolle een Dcafé binnen het thema cultuur. Dat doen ze omdat de geluiden over te weinig (betaalbare) accommodatie in Zwolle toenemen. In het Dcafé wordt daarom gediscussieerd over de voorzieningen die nodig zijn voor een levendig kunst- en cultuurklimaat, met als vraag: is er in Zwolle genoeg ruimte voor kunst en cultuur?

De avond wordt afgetrapt door enkele mensen uit de kunst- en cultuurpraktijk aan het woord te laten over hun ervaringen, wensen en recente ontwikkelingen. Daarna wordt er in cafésfeer verder gesproken en kan iedereen meedoen. Dus…wil je je mening laten horen over het niveau van voorzieningen voor de creatieve sector? Dan ben je van harte welkom!

In 2017 werd het onderzoek ‘behoefteverkenning creatieve industrie Zwolle’ uitgebracht. Daarin was de conclusie al dat huisvesting en faciliteiten sterker onderdeel van beleid moeten worden.  De wethouder cultuur komt als het goed is dit najaar met een nota accommodatie voor de creatieve sector. De inzichten van dit Dcafé worden door D66 benut we in het debat dat daarover gevoerd gaat worden.

Datum: dinsdag 29 oktober
Locatie: R10, Rieteweg 10 Zwolle
Tijdstip: 19.30 / 20.00 – 22.00
https://zwolle.d66.nl/agenda/d-cafe-cultuur/