Op avontuur in de geschiedenis van Zwolle met verhalenverteller Godefridus

Datum10 november 2019 om 14:00
OmschrijvingActeur Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Zwolle. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 10 november neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.

Wandelend door de binnenstad komt u terecht in een wereld vol fantastische sagen en legenden. Samen met verteller Godefridus gaat u op avontuur. U ontmoet dappere helden, slimme kooplieden en woeste krijgsheren. U maakt kennis met de hardwerkende Blauwvingers die Zwolle rijk hebben gemaakt. Maar u trekt ook ten strijde met schutspatroon Michael die het opneemt tegen niemand minder dan de Duivel. Hoe dat gaat aflopen? U ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Zwolle, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 10 november 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).