Groeien in mens te zijn door leren van paarden

Datum
start 7 november 2019 om 19:30
eind 7 november 2019 om 21:00
OmschrijvingLeontine Kremers, systemisch paardencoach uit Zwolle, geeft op donderdag 7 november een lezing over ‘de weg van de kudde’.  Een verhaal over wat paarden ons leren.

Leontine Kremers: “Paarden dwingen je om echt te zijn. Dat is waarom paardencoaching zo goed werkt. En ze doen het zo ontzettend liefdevol dat je het ze niet eens kwalijk neemt!”

Leontine Kremers is systemisch paardencoach en schrijver. In de lezing vertelt ze over haar ervaringen met het werken met mensen en paarden. Ze maakt voelbaar wat het betekent om onderdeel te zijn van een kudde. Om je plek in te nemen en je te verbinden met de mensen om je heen. Leontine Kremers: “Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Want hoe vaak zijn we ergens anders met ons hoofd of ons hart? Hoe vaak houden we een deel van onszelf achter uit zelfbescherming of onzekerheid? Om daarin te groeien, anders te gaan bewegen, dat vraagt moed. Moed die beloond wordt.”

In de lezing maak je kennis met de vier stappen van de weg van de kudde. Voorbeelden die uit het leven gegrepen zijn, laten je niet alleen horen maar ook voelen wat de weg van de kudde behelst, én wat het je kan opleveren.

De lezing is op 7 november van 19.30 tot 21.00 uur in Stadkamer Centrum. Toegang is gratis. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar leontine@wijsgoed.nl.