ErvaringRijker presenteert: ‘De wereld volgens jong & oud’

Datum
start24 oktober 2019 om 18:30
eind24 oktober 2019 om 21:30
OmschrijvingOp donderdagavond 24 oktober organiseert ErvaringRijker een avond waarbij jongeren en ouderen (65+) uit Zwolle elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen genieten van een 3-gangendiner in het restaurant De Nieuwe Keuken aan het Assendorperplein 9. Een blind date niet voor de liefde, maar voor een eventuele nieuwe vriendschap!

Tijdens het diner is het doel om elkaar te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en je in te leven in de belevingswereld van de ander. Daarnaast draag je als gast ook meteen een steentje bij aan de strijd tegen voedselverspilling, omdat er wordt gekookt van producten die op de verkoopdatum liggen en anders zouden zijn weggegooid. Het programma start om 18.30 uur en is rond 21.30 uur weer afgelopen. Tijdens deze avond mag je als gast zelf bepalen wat je de avond waard vond en hoeveel je wilt betalen voor het 3-gangendiner. Lijkt het je leuk om hier bij te zijn, meld je dan aan door een berichtje te sturen naar info.ervaringrijker@gmail.com.

Over ErvaringRijker
ErvaringRijker organiseert unieke eetervaringen in de strijd tegen voedselverspilling en bestaat uit een groep jonge en enthousiaste sociaal ondernemers uit Zwolle. In samenwerking met supermarkten, tuinders en horeca worden de producten verzameld om er vervolgens een heerlijke maaltijd van te bereiden. Daarnaast staat elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten centraal tijdens de verschillende thema avonden.
Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via: 0625328849, info.ervaringrijker@gmail.com of neem eens een kijkje op een van onze socialmediakanalen facebook en instragram via @Ervaringrijker.