Talk of the Town Zwolle: Keti Koti Tafel

Datum 5 november 2019 om 20:30
OmschrijvingOp 5 november gaan we bij Club Cele voor het eerst in Zwolle in gesprek over Keti Koti Tafels. Tijdens deze Meet Up willen we aandacht schenken aan het Zwolse Keti Koti Tafel collectief en in gesprek gaan over de gevolgen van ons slavernijverleden. Dat gaat immers iedereen aan - ook jou!

Wil je meer weten over Keti Koti en over hoe veel kracht herdenken kan geven? Dan zien we je graag op 5 november bij Club Cele. Initiatiefneemster van het Zwolse Keti Koti Tafel collectief en Podiumbouwer voor Vertrouwen, komt praten over haar dromen en wensen voor de Zwolse editie van de Keti Koti Tafel. Ze vertelt ons haar persoonlijke verhaal. Ook aanwezig is Mercedes Zandwijken, initiatiefneemster en directeur van Keti Koti Dialoog Tafel. Tijdens deze avond vertelt zij meer over Keti Koti en de betekenis daarvan, over de dialoogtafels en over de erfenis van slavernij.

Omdat nog lang niet iedereen in Zwolle weet wat Keti Koti is - dat konden we zien in de vlog van leercollega Lieneke Bisschop, die met deze vraag op straat ging - is het belangrijk om kennis te vergaren en de de dialoog over ons gedeelde slavernijverleden en de gevolgen daarvan aan te gaan. Dat doen we op de manier die je van Club Cele gewend bent: op gelijkwaardige basis.

Keti Koti Tafel | Talk of the Town Zwolle vindt plaats op dinsdag 5 november 2019 om 20.30 uur in de Rabo Foyer van de Zwolse Theaters [Blijmarkt 25].