Open huis MBO Menso Alting

Datum
start 7 november 2019 om 16:30
eind 7 november 2019 om 20:30
OmschrijvingWie overweegt een mbo-opleiding te volgen is van harte welkom op het Open Huis bij mbo Menso Alting. Mbo Menso Alting Zwolle is een kleinschalige christelijke school met circa negenhonderd studenten. Op 7 november aanstaande staan de deuren aan Fuchsiastraat 1 te Zwolle open van 16:30-20:30 uur voor geïnteresseerden in Zorg & Welzijn, Onderwijs & Opvoeding, Handel & Commercie en Office & Management en Dienstverlening.

Studenten en docenten van Menso Alting zullen vertellen over de opleidingen die Menso Alting aanbiedt tijdens het Open Huis en over de school. Op het Open Huis is er gelegenheid om vragen te stellen, zo krijgen toekomstige studenten een goed beeld over wat studeren bij Menso Alting inhoudt.

Persoonlijk, Betrokken en Gepassioneerd
Persoonlijk contact staat centraal: docenten zijn betrokken bij hun studenten. Vanuit een christelijke levensvisie worden studenten gestimuleerd om te ontdekken wie ze zijn. Docenten werken vanuit hun passie voor het onderwijs en studenten om ze verder te helpen hun plek in de maatschappij te vinden.

Opleidingen
Menso Alting biedt opleidingen aan binnen de sectoren Zorg & Welzijn, Dienstverlening, Onderwijs & Opvoeding, Handel & Commercie en Office & Management. De meeste opleidingen worden gevolgd via de beroep opleidende leerweg (BOL). De student gaat dan dagelijks naar school en doet praktijkervaring op tijdens stages. Voor enkele opleidingen kunnen studenten de beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) volgen. Nieuw is de combinatie bij Zorg om 2 diploma’s in 3 jaar te halen.

Meer informatie
Wie het Open Huis wil bezoeken mag zich aanmelden via mensoaltingzwolle.nl. Op deze website is ook meer informatie te vinden over de school, de verschillende opleidingen en de meeloopdagen. Studenten kunnen dan een dagdeel meelopen met de opleiding van hun keuze om zich te oriënteren op de opleiding van zijn of haar keus.